ΛΕΜΕΣΟΣ: Συλλήψεις τριών για ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συλλήψεις τριών για ναρκωτικά

Τρία πρόσωπα συνέλαβε την Δευτέρα (6/2) η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, χθες γύρω στις 5:30 μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν για έλεγχο 20χρονο, ο οποίος περπατούσε σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά την ανακοπή του, ο 20χρονος κάπνιζε χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έλεγχος στην τσάντα, που κρατούσε ο 20χρονος, εντός της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 35 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετέβησαν για έρευνα στο διαμέρισμα του 20χρονου. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν σε αυτό, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων.

Εναντίον των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE