Στις 10 Φεβρουαρίου αρχίζει η διαδικασία έκδοσης 33χρονου Ουκρανού – Εκκρεμούσε εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Στις 10 Φεβρουαρίου αρχίζει η διαδικασία έκδοσης 33χρονου Ουκρανού – Εκκρεμούσε εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε σήμερα την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για έναρξη της διαδικασίας για έκδοση Ουκρανού υπηκόου ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα 06/02 τα ξημερώματα δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, για αδικήματα σχετικά με κατάχρηση περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα άνδρας από την Ουκρανία, ηλικίας 33 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν έφτασε με πτήση από το Ισραήλ, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Ο Ουκρανός καταζητείται από τις ουκρανικές Αρχές για αδικήματα που σχετίζονται με κατάχρηση περιουσίας.

Ο 33χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο έδωσε οδηγίες όπως παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του στις αρχές της Ουκρανίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE