Απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο κόρη πρώην Βουλευτή της Πάφου – Θλίψη στο δημοτικό συμβούλιο

Απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο κόρη πρώην Βουλευτή της Πάφου – Θλίψη στο δημοτικό συμβούλιο

Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 05/02 η πρώην δημοτικός σύμβουλος Πάφου Κατερίνα Χαραλαμπίδου.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, κόρη του πρώην  Βουλευτή Πάφου Κυριάκου Παπαδημητρίου και σύζυγος του επιχειρηματία Άκη Χαραλαμπίδη, μητέρα τριών παιδιών έδινε τον τελευταίο χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου, δραστήριο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της Πάφου, διατέλεσε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πάφου για δυο συνεχόμενες θητείες από το 2002 μέχρι και το 2011. Η κηδεία της θα τελεσθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE