«Κόβεται» η εκπομπή «Love & Style» του ΣΙΓΜΑ! Μάθετε τα σενάρια!

«Κόβεται» η εκπομπή «Love & Style» του ΣΙΓΜΑ! Μάθετε τα σενάρια!

Η Γιώτα Κουφαλίδου και η παρέα της θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος Φεβρουαρίου;

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline το κανάλι του Παρισινού αποφάσισε όπως τερματίσει την απογευματινή lifestyle εκπομπή του «Love & Style».

Μια εκπομπή με πλούσια θεματολογία, η οποία όμολογουμένως μονοπωλεί στα social media, μιας και τα θέματά της, κυπριακά επί το πλείστον έχουν φοβερό ενδιαφέρον.

Δυστυχώς η αιτία φέρεται να είναι οι χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τα σενάρια που θέλουν την εκπομπή να μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο… κάτι που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα για τέτοιου είδους εκπομπές (βλέπε Αποκαλυπτικά, κανάλι Ε).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.