Μονοήμερη κράτηση σε τρεις μετανάστες για παράνομη είσοδο στην Κύπρο

Μονοήμερη κράτηση σε τρεις μετανάστες για παράνομη είσοδο στην Κύπρο

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε την Κυριακή (5/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 32χρονο, 43χρονο και 50χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Εναντίον των τριών εξετάζεται υπόθεση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παράνομης παραμονής και απαγορευμένου μετανάστη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για άφιξη μεταναστών σε περιοχή του χωριού Κάτω Πύργος.

Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κάτω Πύργου και του οδοφράγματος Λιμνίτη άρχισαν τις έρευνες στην περιοχή, όπου εντόπισαν 93 άτομα.

Πρόκειται για 34 άνδρες, 17 γυναίκες και 42 παιδιά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αγροτικό Κέντρο Υγείας Κάτω Πύργου, όπου έτυχαν εξέτασης από το ιατρικό προσωπικό και ακολούθως, στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για τα περαιτέρω.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι 43χρονος και 32χρονος ήταν απαγορευμένοι μετανάστες, ενώ σε 50χρονο η είσοδος στη Δημοκρατία ήταν απαγορευμένη. Όλοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάτω Πύργου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE