Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυρκαγιά σε κέντρο μασάζ στην Κίνα

Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυρκαγιά σε κέντρο μασάζ στην Κίνα

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε ινστιτούτο μασάζ στην ανατολική Κίνα, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι τοπική ώρα στο κέντρο για μασάζ ποδιών στην Τιαντάι της παράκτιας επαρχίας Ζεζιάνγκ στα ανατολικά της Κίνας, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Στο επίσημο μικρομπλόγκ της η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι τουλάχιστον 18 είναι οι νεκροί χωρίς να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες.

Οι φονικές πυρκαγιές είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Κίνα όπου οι κανονισμοί ασφαλείας είναι πλημμελείς και οι έξοδοι κινδύνου είναι συχνά μπλοκαρισμένες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE