ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστια επιχείρηση στην Τoυρκία: Τουλάχιστον 400 άτομα συνελήφθησαν ως μέλη του ISIS

Τεράστια επιχείρηση στην Τoυρκία: Τουλάχιστον 400 άτομα συνελήφθησαν ως μέλη του ISIS

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα περίπου 400 υπόπτους ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους, εκ των οποίων και ξένοι, σε μια σειρά από εφόδους που πραγματοποίησε σε ολόκληρη τη χώρα, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Dogan και Anadolu.

Σχεδόν 150 ύποπτοι συνελήφθησαν στην Σανλιούρφα, στα νοτιοανατολικά της χώρας, 60 στην πρωτεύουσα Άγκυρα και δεκάδες άλλοι σε πολλές επαρχίες, διευκρινίζουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα την Κυριακή 05/02 τα επίσημα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι 60 συλληφθέντες στην Άγκυρα είναι κυρίως ξένοι.

Συνελήφθησαν στη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στις συνοικίες Σιντσάν, Τσουμπούκ, Γενίμαχαλά και Μαμάκ της πρωτεύουσας, σύμφωνα με το Anadolu.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έναν μήνα μετά την αιματηρή επίθεση εναντίον νυκτερινού κέντρου της Κωνσταντινούπολης την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει η τζιχαντιστική οργάνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, το Ισλαμικό Κράτος σκόπευε να πραγματοποιήσει τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς, εκτός από την επίθεση στο νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, και μια ταυτόχρονη επίθεση στην Άγκυρα, αλλά τη ματαίωσε εξαιτίας των συλλήψεων που είχαν πραγματοποιηθεί από τις τουρκικές αρχές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top