ΚΟΛΟΣΣΙ: Πώς ο πυρομανής 52χρονος Αντωνάκης κάηκε ζωντανός – Νοσηλευτής έτρεξε να προλάβει το κακό…

ΚΟΛΟΣΣΙ: Πώς ο πυρομανής 52χρονος Αντωνάκης κάηκε ζωντανός – Νοσηλευτής έτρεξε να προλάβει το κακό…

Άτομο με ψυχικές διαταραχές και πυρομανής φαίνεται να ήταν ο άτυχος 52χρονος ο οποίος κάηκε ζωντανός το βράδυ του Σαββάτου 04/02 στο γηροκομείο του Κολοσσίου στο συνοικισμό Αγίου Ιωάννη.

Ο Αντωνάκης Π. σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να βάλει φωτιά στο στέγη όπου διέμενε.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, οι υπεύθυνοι πρόσεχαν να μην πέσουν στα χέρια του αναπτήρες και σπίρτα 

ΚΟΛΟΣΣΙ: Τραγικό! Απανθρακώθηκε βάζοντας φωτιά στο γηροκομείο όπου έμενε – Νεκρός 52χρονος άντρας

Δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο 52χρονος το βράδυ του Σαββάτου 04/02, έβαλε φωτιά στο στρώμα του με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να καεί ζωντανός και να απανθρακωθεί.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως νοσηλευτής αντιλήφθηκε την φωτιά λόγω της έντονης μυρωδιάς του καπνού και επιχείρησε να την σβήσει με την χρήση πυροσβεστήρα.

Ο νοσηλευτής και άλλοι 17 ένοικοι του γηροκομείου  λόγω της εισπνοής καπνών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού με αναπνευστικά προβλήματα. 

Από την πυρκαγιά και τους τους καπνούς επηρεάστηκε το ισόγειο και ο 1ος όροφος καθότι οι καπνοί ταξίδεψαν  μέσω του κλιμακοστασίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.