Η Κύπρια Κωνσταντίνα από το Deal μοιράζεται την μεγάλη της εμπειρία - «Κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια Κωνσταντίνα από το Deal μοιράζεται την μεγάλη της εμπειρία - «Κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια παίκτρια Κωνσταντίνα Νικολάου από την Αμμόχωστο έφτασε αρκετά κοντά στις 40.000 χιλιάδες ευρώ λαμβάνοντας μέρος στο γνωστό τηλεοπτικό παιγνίδι Deal.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην σκοποβολή η οποία έλαβε μέρος στο γνωστό γνωστό τηλεοπτικό παιγνίδι Deal.

Η ίδια μετά το παιχνίδι, αποχαιρέτισε τους φίλους της λέγοντας πως το ταξίδι έφτασε στο προορισμό του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «κάθε ταξίδι φτάνει στον προορισμό του.... ήταν μια επιλογή έτσι για την πλάκα....αυτή η επιλογή λοιπόν ήταν ίσως από τις ομορφότερες.... οι άνθρωποι που γνώρισα, οι στιγμές που έζησα ήταν απλά απολαυστικές. Ευχαριστίες στην υπέροχη παραγωγή, στο Χρήστο Φερεντίνο, στους φίλους μου που έκαναν την παραμονή μου στην Αθήνα και στο παιχνίδι καταπληκτικό!

Σημασία δεν είχαν τα χρήματα, οχι πως εάν κέρδιζα θα με χαλούσε, αλλά όλα τα υπόλοιπα που γέμισαν την καρδιά μου, τα μάτια μου, οι στιγμές που έγιναν πλέον μια ονειρεμένη ανάμνηση. Χαμογελαστέ στη ζωή....ξέρει να χαμογελάει πίσω.... νιώστε, βιώστε, απολαύστε....ΖΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ!!!! Σας ευχαριστώ όλους!!!!»

 

Διαβάστε ακόμη

Πολύ κοντά στις 40.000 ευρώ έφτασε η όμορφη Κωνσταντίνα από την Κύπρο – Με πόσα όμως κατάφερε να φύγει; - VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.