Έβαλε λουκέτο σε γνωστό club της Λευκωσίας η Αστυνομία – Ούτε άδειες για μουσική δεν είχε!

Έβαλε λουκέτο σε γνωστό club της Λευκωσίας η Αστυνομία – Ούτε άδειες για μουσική δεν είχε!

Λουκέτο σε γνωστό club της Λευκωσίας έβαλε η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Αστυνομία για εφαρμογή και τήρηση των Νόμων που διέπουν τη λειτουργία των νυκτερινών κέντρων διασκέδασης, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με μέλη άλλων Τμημάτων της Αστυνομίας, διενήργησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 04/02, έλεγχο σε δισκοθήκη στη Λευκωσία.

 Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, διαπιστώθηκε ότι μεταδιδόταν ηχογραφημένη μουσική και ο ήχος ήταν ενισχυμένος μέσω μεγαφώνων, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν σε ισχύ άδειες χρήσης μεγαφώνων, λειτουργίας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ηχείων, ηλεκτρονικών συσκευών παραγωγής ήχου, κονσόλες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE