Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Πάφο – Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Πάφο – Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Κισσόνεργα, με μοτοσικλετιστή στις 16:40 το απόγευμα της Παρασκευής (3/2).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 49χρονος μοτοσυκλετιστής κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν θα μεταφερθεί στο Γ.Ν Λευκωσίας.

Ο μοτοσικλετιστής εκ πρώτης όψεως φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE