Κόλαση! Η εκπρόσωπος της Κύπρου γυμνάζεται φορώντας το απόλυτο «τίποτα» στην κρεβατοκάμαρά της! VIDEO

Κόλαση! Η εκπρόσωπος της Κύπρου γυμνάζεται φορώντας το απόλυτο «τίποτα» στην κρεβατοκάμαρά της! VIDEO

Και το video προκαλεί απανωτά στο instagram...

Η Ανέτ Αρτάνι στα 40 της χρόνια έχει ένα γιο και ένα αξιοζήλευτο σώμα, το οποίο έχει αποκτήσει με πολύ κόπο και αρκετές ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο. 

Έτσι θέλησε κάποια από τα μυστικά της να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, αλλά και στο κανάλι της στο youtube προκαλώντας χαμό στο social media με τα καλλίγραμμά της πόδια, αλλά και με την αποκαλυπτικότατή της ενδυμασία. 

Όπως βλέπετε η Ανέτ (εκπρόσωπος Κύπρου στην Eurovision 2006) εκτός από καταπληκτική φωνή έχει και κορμάρα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.