Το χάος στο Λιμάνι Λεμεσού για τέταρτη μέρα – Ουρές χιλιομέτρων τα φορτηγά – Φώναζαν οι μεταφορείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το χάος στο Λιμάνι Λεμεσού για τέταρτη μέρα – Ουρές χιλιομέτρων τα φορτηγά – Φώναζαν οι μεταφορείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χάος στο Λιμάνι Λεμεσού με τα φορτηγά να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Του Μιχάλη Μενελάου

Χάος επικρατούσε, για τέταρτη μέρα στο Λιμάνι Λεμεσού, μετά την αλλαγή διαχειριστών την Δευτέρα 30/1.

Οι αγανακτισμένοι μεταφορείς σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων με τα φορτηγά τους.

Η καθυστέρηση ήταν τόσο μεγάλη όπου πολλά φορτηγά οχήματα έμεναν ακινητοποιημένα στον χώρο από τις 8 το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Δεν έλειψε και η ένταση στους οδηγούς φορτηγών οχημάτων οι οποίοι, μέσα στην απόγνωσή τους, ξεσπούσαν σε φωνές και βρισιές για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι Λεμεσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις υφίστανται από την πρώτη μέρα αλλαγής των διαχειριστών του Λιμανιού Λεμεσού, με το Υπουργείο Μεταφορών να ανακοινώνει πως τα προβλήματα θα λυθούν σε «εύλογο» χρονικό διάστημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE