Νεαρός αποφάσισε να φέρει ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω ταχυδρομείου όμως υπολόγισε χωρίς την ΥΚΑΝ

Νεαρός αποφάσισε να φέρει ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω ταχυδρομείου όμως υπολόγισε χωρίς την ΥΚΑΝ

Την εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο, μέσω ταχυδρομείου, απέτρεψε την Τετάρτη (1/2), η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, για προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου, μέλη της ΥΚΑΝ, έθεσαν υπό παρακολούθηση ταχυδρομείο στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη (1/2), γύρω στις 9:20 π.μ. θεάθηκε 24χρονος, να παραλαμβάνει από την προσωπική του θυρίδα, στο συγκεκριμένο ταχυδρομείο, τρεις φακέλους.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, τον ανέκοψαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι εντός των φακέλων υπήρχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 24χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE