Οι αστυνομικοί προχωρούν με ιδιωτικές αγωγές κατά του Gligin – Τι συμβαίνει με την ποινική δίωξη - VIDEO

Οι αστυνομικοί προχωρούν με ιδιωτικές αγωγές κατά του Gligin – Τι συμβαίνει με την ποινική δίωξη - VIDEO

Με αστικές αγωγές κατά του Εύρου Δημητρίου φαίνεται να προχωρούν οι δυο αστυνομικοί που έγιναν αντικείμενα δημόσιας εξύβρισης αλλά και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων χωρίς την συγκατάθεση τους.

Συγκεκριμένα, ήδη ο ένας εκ των δυο αστυνομικών όπως μεταδόθηκε από το MegaOne και στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», ανεξάρτητα με την απόφαση του Αρχηγείου θα προχωρήσει με προσωπική — ιδιωτική αγωγή κατά του Gligin, καθώς θεωρεί ότι πρόσβαλε τόσο τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο όσο και την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρουν ότι και ο δεύτερος αστυνομικός θα ακολουθήσει την ίδια οδό δηλαδή της ιδιωτικής αστικής αγωγής.

Περί ποινικής δίωξης και δηλώσεις Αγγελίδη

Αναφορικά με το αν θα διωχθεί ποινικά ή όχι ο Εύρος Δημητρίου, αυτό που σημειώνει η Αστυνομία είναι ότι η υπόθεση διερευνάται και ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο γενικό εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει την ποινική δίωξη του ή όχι.

Η τοποθέτηση του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη την Τρίτη (31/1) σε Μ.Μ.Ε παρερμηνεύτηκε καθώς μεταδόθηκε ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος «δεν θα διωχθεί τελικά ποινικά», κάτι που ακριβώς διερευνάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline, η Αστυνομία θεωρεί ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα στο εν λόγω βίντεο και έχουν να κάνουν με την δημόσια εξύβριση αλλά και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ωστόσο, ακόμη και αν η αστυνομία σχηματίσει φάκελο που εμπεριέχει την ύπαρξη ποινικών αδικημάτων τον τελικό λόγο έχει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.