ΚΙΝΑ: Σκοτώθηκαν δυο νεαροί από υπερβολική ταχύτητα – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΙΝΑ: Σκοτώθηκαν δυο νεαροί από υπερβολική ταχύτητα – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός με ένα Audi R8.

Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση, ο συνοδηγός βιντεοσκοπούσε live στο Facebook, τη διαδρομή αλλά και το ταμπλό του αυτοκινήτου, το οποίο έπιασε ταχύτητα λίγο κάτω από τα 300 χλμ.

Προσπεράσεις από δεξιά, επικίνδυνες σφήνες και το πόδι καρφωμένο στο γκάζι, έφεραν τελικά το μοιραίο.

 Οι δύο άνδρες εκσφενδονίστηκαν από το αυτοκίνητο και είχαν ακαριαίο θάνατο.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.