ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συνελήφθη 38χρονος που εξαπατούσε κόσμο μέσω διαδικτύου - Τον έψαχνε η Αστυνομία από το 2011

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συνελήφθη 38χρονος που εξαπατούσε κόσμο μέσω διαδικτύου - Τον έψαχνε η Αστυνομία από το 2011

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας άνδρας 38 χρόνων από τη Ρουμανία ο οποίος φέρεται να διέπραξε απάτη μέσω διαδικτύου αποκομίζοντας το ποσό των 34 χιλιάδων ευρώ.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 26 Φεβρουαρίου 2011 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τρεις γεωργοκτηνοτρόφους από την Αθηένου, ότι κατά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο 2011 έπεσαν θύματα απάτης μέσω διαδικτύου πληρώνοντας συνολικά το ποσό των 34 χιλιάδων ευρώ για αγορά τριών τρακτέρ τα οποία όμως δεν παρέλαβαν ποτέ.
 
Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άνδρα από τη Ρουμανία ηλικίας 38 χρόνων και εναντίον του εκδόθηκαν δικαστικό και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.  
Στις 20 Οκτωβρίου 2015, ο 38χρονος συνελήφθη στη Βρετανία βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια εκδόθηκε στη Δημοκρατία.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέφεραν τον 38χρονο στην Κύπρο και την Τετάρτη (1/2) λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τα αδικήματα της απάτης σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Ο Ρουμάνος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top