Απειλές και επιθέσεις εναντίον του Ακιντζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εδαφικό και τον χάρτη

Απειλές και επιθέσεις εναντίον του Ακιντζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εδαφικό και τον χάρτη

Για λεκτικές επιθέσεις αλλά και απειλές στον “επίσημο” λογαριασμό της “προεδρίας” εναντίον του Μουσταφά Ακιντζί, κάνει λόγο στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κίπρις ποστασί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που δημοσιεύει μηνύματα στην “επίσημη” σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σβησμένες κάποιες λέξεις, ο Τ/κ ηγέτης κατηγορείται για προδοσία από όσους τίθενται ενάντια στην παραχώρηση εδάφους στις διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για σοβαρές προσβολές και βρισιές, σημειώνει η τ/κ εφημερίδα με αναφορές όπως “θα σε κάνουμε να πληρώσεις το τίμημα” αλλά και απειλές εναντίον προσωπικά της ζωής του.

Σβησμένα είναι επίσης τα ονόματα των χρηστών που προβαίνουν σε αυτά τα σχόλια, επιθέσεις, απειλές και βρισιές.

 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE