Aντρας διέκοψε θεία λειτουργία σε καθολική εκκλησία για να... ρίξει μπουνιά στον επίσκοπο - VIDEO

Aντρας διέκοψε θεία λειτουργία σε καθολική εκκλησία για να... ρίξει μπουνιά στον επίσκοπο - VIDEO

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε καθολική εκκλησία στο Νιού Τζέρσεϊ όταν ένας άνδρας έριξε μπουνιά σε επίσκοπο την ώρα της θείας λειτουργίας.

Στο βίντεο φαίνεται ένας μαύρος άντρας να πλησιάζει το βήμα και να δίνει γροθιά στον επίσκοπο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Πίσω του βρισκόταν ο άνδρας της ασφάλειας, ο οποίος αν και δεν τον απέτρεψε από το ασκήσει βία, τον αφόπλισε αμέσως μετά από αυτή του την πράξη.

Ο επίσκοπος με το όνομα Κρουζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικροτραύματα, ενώ εμφανίστηκε και στην επόμενη Κυριακάτικη στη λειτουργία.

Πάντως, ο άνδρας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του βρίσκεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον νόμο, καθώς το 2012  είχε συλληφθεί ξανά, επειδή είχε απειλήσει έναν αστυνομικό.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.