Αγγελίδης: «Δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού το βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Αγγελίδης: «Δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού το βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Η θέση της Αστυνομίας είναι ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός σε ό,τι αφορά το βίντεο που αναρτήθηκε από πολίτη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο καταγράφει τη συνομιλία του με μέλη της Αστυνομίας που τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Σε δήλωσή του για το θέμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι τα μέλη της έχουν ενεργήσει κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις και πως το όλο θέμα μελετάται.

Είπε ότι όσοι έχουν δει το βίντεο μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και πως το όλο θέμα δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού.

Σε ερώτηση κατά πόσο αληθεύουν οι πληροφορίες για ποινική δίωξη εναντίον του συγκεκριμένου πολίτη, ο κ. Αγγελίδης απάντησε αρνητικά και επανέλαβε ότι τα μέλη της Αστυνομίας ενήργησαν κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις και στα πλαίσια του ελέγχου που διενεργεί η Τροχαία.

Από ΚΥΠΕ

Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.