Σάλος με κορυφαίο στέλεχος ΔΗΣΥ: «Η επίλυση του Κυπριακού να εξυπηρετεί την Τουρκία και ιδιαίτερα τον Ερντογάν»!

Σάλος με κορυφαίο στέλεχος ΔΗΣΥ: «Η επίλυση του Κυπριακού να εξυπηρετεί την Τουρκία και ιδιαίτερα τον Ερντογάν»!

Αίσθηση έχει προκαλέσει άρθρο του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του ΔΗΣΥ, Χαράλαμπου Σταυρίδη, σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Σταυρίδης σε ένα άρθρο ανάλυσης με τίτλο «Η σημερινή Τουρκία, η τ/κ κοινότητα και το Κυπριακό», ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

«Για να επιλυθεί το Κυπριακό πέρα από τη ρεαλιστική και ψύχραιμη αντιμετώπιση των δεδομένων από την ε/κ κοινότητα χρειάζονται δυο στοιχεία:  

1) Η επίλυση του Κυπριακού να εξυπηρετεί στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας και ιδιαίτερα του Ταγίπ Ερντογάν και

2) Να αντιληφθεί η τ/κ κοινότητα τον υπαρξιακό κίνδυνο που διατρέχει σε περίπτωση μη λύσης…».

Δείτε την εν λόγω αναφορά:

Το πρώτο σημείο της επιχειρηματολογίας του  κ. Σταυρίδη, δηλαδή ότι για να λυθεί το Κυπριακό πρέπει να εξυπηρετήσουμε τις στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας και ιδιαίτερα του κ. Ερντογάν, προκάλεσε την οργή άλλων «συναγερμικών» στελεχών καθώς και ψηφοφόρων του κόμματος.

 

Mπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του κ. Σταυρίδη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Την τροποποίηση του Άρθρου 83 του Συντάγματος αναφορικά με τη βουλευτική ασυλία συζήτησε επί της αρχής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών την Τετάρτη, με τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE