ΒΟΣΝΙΑ: Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χορέψει στον γάμο της αδερφής του - Δείτε το Βίντεο

ΒΟΣΝΙΑ: Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χορέψει στον γάμο της αδερφής του - Δείτε το Βίντεο

To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν παράλυτο άντρα που σηκώθηκε για να χορέψει στο γάμο της αδελφής του. Η συγκίνηση από την οικογένεια του και τους καλεσμένους ήταν απερίγραπτη!

Ο 23χρονος που καθήλωσε το διαδίκτυο και σηκώθηκε στα πόδια του παρά τις κινητικές του δυσκολίες. 

Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν η αιτία που καθήλωσε τον Nikola Raguz από την Βοσνία σε αναπηρικό καροτσάκι.

Εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, παρόλα αυτά όμως στον γάμο της αδερφής του, πείσμωσε, σηκώθηκε και χόρεψε μαζί της.

Οι καλεσμένοι είχαν συγκινηθεί και άρχισαν να χειροκροτούνε, ενθαρρύνοντάς τον και συγχαίροντας τον για την πράξη του.  

NEWSIT

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE