Εντός των ημερών η απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Εντός των ημερών η απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Εντός των επομένων ημερών θα εκδοθεί η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου σχετικά με το αίτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών να μην παραμείνουν κρατούμενοι, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου την περασμένη εβδομάδα να μην εκδοθούν στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι, επικαλούμενος λόγους δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κατέθεσαν, δια μέσου των συνηγόρων τους, τις αντιρρήσεις τους ως προς την παραμονή τους υπό κράτηση για ακόμη 3 μήνες αξιοποιώντας και την απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία, πάντως, σημειώνεται ότι δεν αποφαίνεται ως προς την ενοχή ή την αθωότητά τους σχετικά με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται από τις τουρκικές αρχές, αλλά ως προς το κατά πόσο θα γίνονταν σεβαστά τα δικαιώματά τους μετά από την έκδοσή τους.  

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE