Antonio Banderas: Έπαθε έμφραγμα ενώ γυμναζόταν!

Antonio Banderas: Έπαθε έμφραγμα ενώ γυμναζόταν!

Ο 56χρονος ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος...

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Antonio Banderas, αφού έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που γυμναζόταν.


Σύμφωνα με την The Sun, ο 56χρονος ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Πέμπτη στο νοσοκομείο St Peter στο Τσέρτσει. Έμεινε μία μέρα στο νοσοκομείο και την επόμενη πήρε εξιτήριο.


Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι είχε ένα περιστατικό χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ευχαρίστησε τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE