ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στον αναπνευστήρα ο 28χρονος μοτοσικλετιστής – Του έκοψε το δρόμο 70χρονος οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στον αναπνευστήρα ο 28χρονος μοτοσικλετιστής – Του έκοψε το δρόμο 70χρονος οδηγός

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται από την Κυριακή 29/01, ο 28χρονος μοτοποδηλάτης μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό.

Δυστυχώς η κατάσταση του 28χρονου νεαρού είναι πολύ σοβαρή καθώς νοσηλεύεται στον αναπνευστήρα στην εντατική μονάδα του Γ.Ν Λευκωσίας.

Ο28χρονος τραυματίστηκε όταν 70χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά σε πάροδο της οδού Μίλτωνος, ανέκοψε την πορεία του.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται.

Στον 70χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Διαβάστε επίσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Σοβαρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 28χρονος μοτοσικλετιστής

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE