Η αιτία που πέθανε ξαφνικά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ - Στο πένθος η οικογένειά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αιτία που πέθανε ξαφνικά ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ - Στο πένθος η οικογένειά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα αίτια που προκάλεσαν τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Καρά έδειξε η νενομισμένη νεκροψία.

Σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής οφείλεται ο θάνατος του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντώνη Καρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 70χρονου Αντώνη Καρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

"Ο θάνατός του οφείλεται σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής», είπε.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 2.30 το μεσημέρι ενώ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του στο Παραλίμνι έχασε τις αισθήσεις του.
 
Ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου επιθεώρησαν τη σορό χωρίς να εντοπίσουν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE