ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ: Όχι μια αλλά τρεις οι εστίες της φωτιάς! – Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ: Όχι μια αλλά τρεις οι εστίες της φωτιάς! – Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

Τρεις ξεχωριστές εστίες δημιούργησε ο εμπρηστής της φωτιάς στο Νικητάρι.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ζημιές €30 χιλιάδων, περίπου, από τον εμπρησμό που σημειώθηκε στο χωρίο Νικητάρι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο κοινοτάρχης του χωριού, Κυριάκος Αλεξάνδρου, ανέφερε ότι υπολογίζει τις ζημιές στο προαναφερθέν ποσό, καθώς εκτός από τα κτήρια, ζημιές υπέστησαν και τα μηχανήματα που ήταν αποθηκευμένα μέσα τους.

Όπως δήλωσε ο κύριος Αλεξάνδρου, ο εμπρησμός είναι φανερός καθώς η πυρκαγιά δεν είχε μια εστία η οποία επεκτάθηκε, αλλά ο εμπρηστή έβαλε φωτιά σε τρεις ξεχωριστούς τόπους.

Κληθείς να απαντήσει αν υπήρξαν κάποια προηγούμενα ή υποψιάζεται κάποιον για τον εμπρησμό, ο κοινοτάρχης είπε πως οι αποθήκες ανήκουν στην κοινότητα, αλλά έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην Επαρχιακή Διοίκηση και έτσι ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κάποιο άτομο.

Οι αποθήκες χρησιμοποιούνται από την Επαρχιακή Διοίκηση, για αποθήκευση εργαλείων τους και μηχανημάτων, τα οποία χρησιμοποιούν για εργασίες στη γύρω περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NIKHTAPI: «Λαμπάδα» έκαναν άγνωστοι αποθήκες της κοινότητας - Ζημιές πολλών χιλιάδων από την πυρκαγιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE