ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

Μαύρη ήταν η Κυριακή της 29ης Ιανουαρίου, για την οικογένεια του άτυχου 42χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τη ζωή στις 11:30 το πρωί στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η οικογένεια έχει ενημερωθεί και πρόκειται για τον Νεόφυτο Νεοφύτου 42 ετών από την Παραμύθα, ο οποίος καταλείπει τόσο πρόωρα και άδικα τη σύζυγο του και ένα παιδάκι μόλις 12 μηνών.

Η θανατηφόρος σύγκρουση έγινε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όταν 84χρονος οδηγός διπλοκάμπινου επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο και 11 αθλήτριες ποδηλασίας με αποτέλεσμα να επισυμβεί το τραγικό γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η μοιραία σύγκρουση – Αθλήτριες ποδηλασίας οι γυναίκες που τραυματίστηκαν

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι με θύμα μοτοσικλετιστή

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.