Επώνυμος Κύπριος χώρισε με την διάσημη ελληνίδα σύντροφο του!

Επώνυμος Κύπριος χώρισε με την διάσημη ελληνίδα σύντροφο του!

Χωριστούς δρόμους τραβούν εδώ και λίγο καιρό η Βάσω Γουλιελμάκη και ο μέχρι πρότινος Κύπριος σύντροφός της Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», η απόσταση ήταν αυτή που έφθειρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα ύστερα από πέντε χρόνια να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Βάσω Γουλιελμάκη έμενε στην Αθήνα, ενώ ο Κύπριος σύντροφός της είναι προπονητής και περνά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Μπρατισλάβα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων κι έτσι η απόσταση που τους χώριζε να δημιουργήσει προβλήματα.

«Είναι αλήθεια, τον τελευταίο καιρό έχω χωρίσει», αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ και άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί η σχέση, λόγω της απόστασης.

Από star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE