«Έθαψε» Ανδρέα Γεωργίου ο Ελλαδίτης ηθοποιός; Tι συνέβη και δεν έχει τις καλύτερες εντυπώσεις ο πρωταγωνιστής;

«Έθαψε» Ανδρέα Γεωργίου ο Ελλαδίτης ηθοποιός; Tι συνέβη και δεν έχει τις καλύτερες εντυπώσεις ο πρωταγωνιστής;

Πάντως… έρχεται νέα συνεργασία του με άλλο Κύπριο σε ταινία στον κινηματογράφο !

Από το «Ρουά – Ματ» είχαμε να δούμε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς του Γεωργίου είχε προτάσεις και από άλλες ελληνοκυπριακές σειρές ωστόσο τις απέρριψε όλες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Ρουά – ματ» δεν του άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τώρα επιστρέφει όμως με κάτι τελείως διαφορετικό!

Πριν από λίγες ημέρες ο Καζάκος γύρισε πιλότο για μια νέα κινηματογραφική ταινία δράσης που θα έχει έντονα και στοιχεία θρίλερ.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Τόνι Δημητρίου.

Αν όλα πάνε καλά η ταινία θα γυριστεί το καλοκαίρι και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των επόμενο Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE