Σε ετοιμότητα η Αστυνομία Κύπρου – Τι μήνυμα στέλνει στο κοινό

Σε ετοιμότητα η Αστυνομία Κύπρου – Τι μήνυμα στέλνει στο κοινό

Σε ετοιμότητα η Αστυνομία: Οδηγοί προσεκτικοί. Αποφεύγετε άσκοπες διακινήσεις Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των βαριών χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, πολλοί δρόμοι στα ορεινά και ημιορεινά έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση και ακόμη περισσότεροι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα και καλεί το κοινό να αποφεύγει τις άσκοπες διακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το οδικό δίκτυο.

Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με χαμηλές ταχύτητες, να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα προς αποφυγή δυστυχημάτων λόγω παγετού και δυσάρεστων καταστάσεων, όπως για παράδειγμα εγκλωβισμό στα χιόνια. 

Ταυτόχρονα, προτρέπεται το κοινό, πριν από οποιαδήποτε διακίνηση του, να συμβουλεύεται τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις, αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στη νέα ενημερωτική σελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com), στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook (Facebook.com/cypruspolice) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

Από την πλευρά της η Αστυνομία, βρίσκεται σε ετοιμότητα για να παράσχει οποιανδήποτε βοήθεια χρειαστεί το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE