ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε ανενόχλητος με ένα G3 μέσα στο αυτοκίνητου του - Συνελήφθη 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε ανενόχλητος με ένα G3 μέσα στο αυτοκίνητου του -  Συνελήφθη 22χρονος

Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή G3.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας, ερεύνησαν την Πέμπτη 26/01 το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος, αυτοκίνητο 22χρονου κάτοικου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3Α3, σε οξειδωμένη κατάσταση.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE