Δεν άντεξε και δάκρυσε στον αέρα η Άντρεα Κυριάκου! «Άτε μάμα…» VIDEO

Δεν άντεξε και δάκρυσε στον αέρα η Άντρεα Κυριάκου! «Άτε μάμα…» VIDEO

Είναι κατά γενική ομολογία μια από τις πιο όμορφες Κύπριες. Αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ στο νησί μας ενώ πλέον τα ΜΜΕ απασχολεί και η προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Λεμεσό που το απόγευμα της Πέμπτης 26/1 βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Άνω-Κάτω» στο PLUS και ανακρίθηκε από τους παρουσιαστές Ζώη Αυγουστή και Άλκη Χρίστου.

Μάλιστα η εκπομπή της είχε ετοιμάσει και μια έκπληξη αφού στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η πολυαγαπημένη της μητέρα η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη της.

Η όμορφη Άντρεα συγκινήθηκε από την τηλεφωνική παρέμβαση της μητέρας της και δάκρυσε  όταν την άκουσε να μιλά για την ίδια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE