«Φοράτε πάντα τη ζώνη σας» – Η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος

«Φοράτε πάντα τη ζώνη σας» – Η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος

Το νέο σλόγκαν της Αστυνομία που δεν πρέπει να ξεχάσεις «Φοράτε πάντα τη ζώνη σας. Μην κάνετε το ίδιο λάθος με άλλους. Με ένα ΚΛΙΚ ασφαλίστε τη ζωή σας»

Με ένα πρωτότυπο τρόπο για τα κυπριακά δεδομένα τα μέλη του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς όλους τους οδηγούς.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η Παναγιώτα, ο Ματθαίος και η Ελένη έκαναν το ίδιο λάθος, ένα λάθος που τους στέρησε τη ζωή. ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Θυμίζουμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η Παγκύπρια εκστρατεία  για τη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση όπου θα  συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 29/01.

Stay Alive - Always wear your seat belt...

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE