Νέα υπόθεση για τον Λουρουτζιάτη – Υπόνοιες για διαγραφή οφειλών εταιρειών - Πολλές χιλιάδες οι ζημιές στον Δήμο Λάρνακας

Νέα υπόθεση για τον Λουρουτζιάτη – Υπόνοιες για διαγραφή οφειλών εταιρειών - Πολλές χιλιάδες οι ζημιές στον Δήμο Λάρνακας

Ο τέως Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης φέρεται να διέγραφε οφειλές εταιρειών χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι οφειλές είχαν σχέση με τέσσερις εταιρείες που δραστηριοποιούνται με διαφημιστικές πινακίδες εντός του Δήμου Λάρνακας.

Η εμπλοκή της Αστυνομίας ζητήθηκε με το Αργηγείο να διαβιβάζει την υπόθεση στο ΤΑΕ, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας ενεπλάκη ήδη στην υπόθεση κατόπιν έρευνας του Γενικού Ελεγκτή.

Σε πρώτο στάδιο θα ερευνηθεί το κατά πόσο οι διαγραφές έγιναν, με την μελέτη των χρεωστικών βιβλίων του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Λουρουτζιάτης, είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση ΧΥΤΥ Κόσιης, της οποίας η ακρόαση είναι ορισμένη για τις 26 Απριλλίου 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE