Παυλόπουλος προς ΓΓ ΟΗΕ: «Ελλάδα και Κύπρος επιδιώκουν δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό»

Παυλόπουλος προς ΓΓ ΟΗΕ: «Ελλάδα και Κύπρος επιδιώκουν δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό»

Το γεγονός ότι Ελλάδα και Κύπρος επιδιώκουν δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, η οποία πρέπει να είναι απολύτως σύμφωνη με το διεθνές και το ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους επισήμανε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν πριν από λίγο.

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Γκουτέρες προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, υπό τη σημερινή διεθνή συγκυρία, αποστολή του.

Κατά την επικοινωνία αυτή, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε επίσης πως η Ελλάδα, ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, παραμένει θεματοφύλακας των διαχρονικών αξιών, τις οποίες πρεσβεύει ο Καταστατικός Χάρτης του Οργανισμού και θα εξακολουθεί να συμμετέχει στις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του Οργανισμού προς αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας παγκοσμίως. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE