Βρυξέλλες: Βρέθηκαν 8 ύποπτοι στην υπόθεση τρομοκρατίας

Βρυξέλλες: Βρέθηκαν 8 ύποπτοι στην υπόθεση τρομοκρατίας

Πολλοί από τους ύποπτους ήταν άτομα που αναχωρούν ή επιστρέφουν στην Συρία.

Οκτώ προσαγωγές υπόπτων διεξήχθησαν στην περιοχή των Βρυξελλών σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο έρευνας υπόθεσης τρομοκρατίας, επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας στο πρακτορίο Belga.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Dernière Heure, οι έρευνες που διεξάγονται από τις αντιτρομοκρατικές μονάδες διεξήχθησαν κυρίως σε κατοικίες που βρίσκονται στο Molenbeek, το Schaerbeek, το Άντερλεχτ και το Laken. Πολλοί από τους προσαχθέντες ήταν άτομα που αναχωρούν ή επιστρέφουν από τη Συρία.
 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE