Σε ιδιωτικό νοσοκομείο πανέμορφη Κύπρια παρουσιάστρια! Με ορούς και σωληνάκια! ΦΩΤΟ

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο πανέμορφη Κύπρια παρουσιάστρια! Με ορούς και σωληνάκια! ΦΩΤΟ

Η φωτογραφία της προκάλεσε ταραχή στα social media...

H Αφροδίτη Γεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μια φωτογραφία της από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται την Τετάρτη, 25/1, με ένα πολύ θετικό μήνυμα.

Και παρά την φωτογραφία της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 όπου είναι μεν με σωληνάκια και ορούς αλλά ποζάρει με χαμόγελο και τη λεζάντα: «Ένα διαφορετικό ξύπνημα Τετάρτης αλλά αισιόδοξο όπως πάντα» οι φίλοι της, δικαιολογημένα, ανησύχησαν.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE