Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο 62χρονος Ηρόδοτος Ηροδότου, θέλοντας να τονίσει ότι η οικογένειά του ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ευθύνες της, ανέφερε: «Θέλαμε να παραδοθούμε γιατί έχουμε πεθάνει».
Όπως είπε ζούσαν στην Νέα Ιωνία και υποστήριξε ότι πλήρωναν ρεύμα, νερό και ενοίκιο χρησιμοποιώντας τα πραγματικά τους ονόματα και πιστοποιητικά. Η Έφη εργαζόταν σε παιδικούς σταθμούς της Μητρόπολης της Νέας Ιωνίας.
Μάλιστα προσκόμισαν και σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν την 29χρονη ανάμεσα σε παιδάκια από καλοκαιρινή γιορτή των κατηχητικών και του Ιδρύματος προσχολικής αγωγής της Νέας Ιωνίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πατέρας Έφης Ηροδότου: «Θέλαμε να παραδοθούμε γιατί έχουμε πεθάνει»
Στις Κεντρικές Φυλακές η Έφη Ηροδότου!
Η στιγμή άφιξης της Ηροδότου στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις