O Χατζηγιάννης ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Θα πάρει μαζί του και την Ζέτα;

O Χατζηγιάννης ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Θα πάρει μαζί του και την Ζέτα;

Το ταξίδι του θα είναι υπερατλαντκό και θα κρατήσει αρκετές μέρες...

Τις βαλίτσες του για την άλλη μεριά του Ατλαντικού θα ετοιμάσει στα μέσα του επόμενου μήνα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Μπορεί ο Κύπριος καλλιτέχνης και σύντροφος της ηθοποιού Ζέτας Μακρυπούλια να μην εμφανίζεται φέτος σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ωστόσο δεν του λείπουν οι προτάσεις για συναυλίες στην περιφέρεια και στο εξωτερικό.

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης θα εμφανιστεί στην Αστόρια όπως αναφέρει η Espresso και κατά πάσα πιθανότητα η αγαπημένη του να τον συνοδεύσει, συνδυάζοντας την δουλειά με την διασκέδαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE