O Χατζηγιάννης ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Θα πάρει μαζί του και την Ζέτα;

O Χατζηγιάννης ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Θα πάρει μαζί του και την Ζέτα;

Το ταξίδι του θα είναι υπερατλαντκό και θα κρατήσει αρκετές μέρες...

Τις βαλίτσες του για την άλλη μεριά του Ατλαντικού θα ετοιμάσει στα μέσα του επόμενου μήνα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Μπορεί ο Κύπριος καλλιτέχνης και σύντροφος της ηθοποιού Ζέτας Μακρυπούλια να μην εμφανίζεται φέτος σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ωστόσο δεν του λείπουν οι προτάσεις για συναυλίες στην περιφέρεια και στο εξωτερικό.

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης θα εμφανιστεί στην Αστόρια όπως αναφέρει η Espresso και κατά πάσα πιθανότητα η αγαπημένη του να τον συνοδεύσει, συνδυάζοντας την δουλειά με την διασκέδαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE