ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 39χρονη - Παρουσιαζόταν με κλοπιμαία διαβατήρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 39χρονη - Παρουσιαζόταν με κλοπιμαία διαβατήρια

Στην σύλληψη 39χρονης προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού για σωρεία αδικημάτων.

Συνελήφθη τη Δευτέρα 23/01  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 39χρονη φέρεται στο παρελθόν να υπέβαλε αίτηση για πολιτογράφηση στην Κύπρο. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι δύο διαβατήρια που παρουσίασε ήταν δηλωμένα ως κλοπιμαία, με αποτέλεσμα εναντίον της να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της, ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, καθώς επίσης 43 ζευγάρια επώνυμων γυαλιών, αριθμός ρολογιών, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE