«Όπως την μούγια μες το γάλα»

«Όπως την μούγια μες το γάλα»

«Η αλήθεια να λέγεται ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι κάτι το ξεχωριστό» δήλωσε στην κάμερα της CytaVision ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου. Ο Ισπανός «γκολεαδόρ» συστήθηκε σήμερα και σε αυτούς που «γκρίνιαζαν» για τον «τελειωμένο 35αρη που έρχεται στην Κύπρο.

Σχετικό άρθροΠίτι είσαι πολλής για την Κύπρο! Απολαύστε την γκολάρα που πέτυχε ο Ισπανός παικταράς της ΑΕΛ - VIDEO

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα φίλων της ΑΕΛ που το απόγευμα της Κυριακής 22/1 βρέθηκε στο «Αμμόχωστός» όπου ο Πίτι  με δύο γκολάρες βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΛ να φύγει από την Λάρνακα με τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

«Εν όπως τη μούγια μες το γάλα» αναφωνούσαν εκστασιασμένοι οι ΑΕΛίστες στην κερκίδα, αναγνωρίζοντας την αξία  του 35χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι αν ο Πάμπος τον έριχνε από την αρχή στον αγώνα με την Ανόρθωση η ομάδα θα έπαιρνε το «ροζ φύλλο αγώνα».

Διαβάστε επίσηςΚαταλάβατε ποιον παίκτη έφερε στην Κύπρο η ΑΕΛ; Συμπαίκτης με Galleti και Savio

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE