Κύριε Κάρβερ, έχεις θέμα!

Κύριε Κάρβερ, έχεις θέμα!

ια μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια χάνει βαθμούς σε παιχνίδι στο οποίο έδειχνε ότι θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς.

Προηγήθηκε με 2-0 και αντί να κάνει σωστή διαχείριση του προβαδίσματος της, φανέρωσε για πολλοστή φορά τις αμυντικές τις αδυναμίες, φεύγοντας από το «Παπαδόπουλος» με «σκυμμένο κεφάλι».

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE