Έσκασε νέα αποχώρηση βόμβα από Λεμεσό μεριά!

Έσκασε νέα αποχώρηση βόμβα από Λεμεσό μεριά!

H φράση «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς μέσα μικρό χρονικό διάστημα άλλος ένα ποδοσφαιριστής αποχωρεί από το ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThemaSports το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Σάββας Νεοκλέους ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την ομάδα του ότι φεύγει για Ρουμανία, αφήνοντας φυσικά άλλο ένα μεγάλο κενό στο σύλλογο της Λεμεσού, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ για ποιον πρόκειται και τις λεπτομέρειες της αποχώρησης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE