ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέφος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά γιατροί ιδιωτικής κλινικής έλεγαν ότι είναι αιμάτωμα – Διερευνά η αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέφος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά γιατροί ιδιωτικής κλινικής έλεγαν ότι είναι αιμάτωμα – Διερευνά η αστυνομία

Γονείς βρέφους κατήγγειλαν ιδιωτική κλινική στην αστυνομία αφού όπως υποστηρίζουν δεν διαπίστωσε ότι το βρέφος τους γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι γονείς ισχυρίζονται πως η ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα τους εξαπάτησε γιατί είπαν ότι το βρέφος τους γεννήθηκε με κεφαλοαιμάτωμα και πως θα φύγει. Η καταγγελία έγινε στις 13/12/2016 .  

Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους αφού κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό μετάφεραν το παιδί τους σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Βρετανία όπου οι γιατροί εκεί αναγνώρισαν το σοβαρό λάθος της ιδιωτική κλινικής της Λάρνακας και διαπίστωσαν ότι το βρέφος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση με την καταγγελία για αμεροληψία κατά του βρέφους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE