ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί θα μετατρέπονται νόμιμα σε εγκληματίες φατριών

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί θα μετατρέπονται νόμιμα σε εγκληματίες φατριών

Νομοσχέδιο όπου θα δίνει το δικαίωμα σε αστυνομικούς να το παίζουν «εγκληματίες» για να εισέρχονται στα άδυτα των φατριών, ετοιμάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το εν λόγω νομοσχέδιο θα δίνει σημαντικά εργαλεία στη αστυνομία ώστε να μπορεί να εξαρθρώνει «από μέσα» παράνομες δραστηριότητες του εγκλήματος.

Η διπλή ιδιότητα των αστυνομικών που θα υποδύονται τους εγκληματίες δεν θα επιβάλλεται αλλά θα είναι εθελοντική αφού πρώτα υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση.

Οι εν λόγω αστυνομικοί θα δικαιούνται βάση νόμου να παρανομούν ώστε να μην αφήνουν υποψίες στα υπόλοιπα μέλη των φατριών καθώς επίσης δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για ζημιές σε πρόσωπα οι περιουσίες.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα η διπλή αυτή ζωή επιβάλλει νέα διαβατήρια ταυτότητες και πιστοποιητικά γεννήσεων όπου θα τους εκδοθούν ενώ θα μπορούν να καταθέτουν και στα δικαστήρια με το καθεστώς της ανωνυμίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE