Καιρός: Aλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Καιρός: Aλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 21/1, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης νεφοκάλυψης που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως νοτιοδυτικά, και ενδεχοµένως ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3, και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 6 στα παράλια και στους µείον 3 στα ορεινά. Στα ορεινά, ηµιορεινά όπως και τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE