Έκλεψαν τρόφιμα από παιδικό σταθμό!

Έκλεψαν τρόφιμα από παιδικό σταθμό!

Ασυνείδητοι διαρρήκτες άφησαν τα παιδάκια νηστικά...

Αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα , μπήκαν στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού στην Γαστούνη, περιοχή κοντά στην Πάτρα στην Ελλάδα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κι άρπαξαν όσα τρόφιμα είχαν συγκεντρώσει οι υπεύθυνοι για τα παιδάκια, με αποτέλεσμα αυτά να μείνουν νηστικά, μέχρι να γίνει ο απαραίτητος ανεφοδιασμός, αναφέρει ρεπορτάζ από το Ελλαδικό site Star.gr!

Τα εμπορεύματα που άρπαξαν ήταν αξίας 1.000 ευρώ.

Οι δράστες «χτύπησαν» από το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) που έκλεισε ο σταθμός, ως το πρωί της Τρίτης (17/1) που άνοιξε και πάλι.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που ερευνούν την κλοπή.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE