ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 50χρονο – Βρέθηκε νεκρός κάτω από την μοτοσικλέτα του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 50χρονο – Βρέθηκε νεκρός κάτω από την μοτοσικλέτα του

Άνδρας από την Αγία Νάπα, ηλικίας 50 χρόνων, εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κείτεται νεκρός κάτω από τη μοτοσικλέτα του, σε δρόμο της κωμόπολης.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, περιπολικό της Δύναμης εντόπισε 50χρονο από την Αγία Νάπα να κείτεται κάτω από τη μοτοσικλέτα του, εκτός του δρόμου.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και κατά πόσον ο θάνατος του 50χρονου είναι αφύσικος ή οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE