Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δεν θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις στο Μοντ Πελεράν, λέει η ΝΤV

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δεν θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις στο Μοντ Πελεράν, λέει η ΝΤV

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τουρκές δεν θα συμμετάσχει στις συναντήσεις τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το τουρκικό δίκτυο NTV.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι στην περίπτωση που χρειαστεί, θα ανταλλάξει απόψεις σε πολιτικά θέματα με την αντιπροσωπεία του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Ο Τουγρούλ Τουρκές αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (18/1) αιφνιδίως για τη Γενεύη και από εκεί στο Μοντ Πελεράν όπου και διεξάγονται οι συνομιλίες σε επίπεδο τεχνοκρατών.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι εργασίες θα διαρκέσουν τρεις μέρες και στόχος είναι να καθοριστούν τα σημεία στο θέμα των εγγυήσεων στα οποία υπάρχει διαφωνία και στη συνέχεια να αναζητηθούν λύσεις. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE